Kad un kur:

* Redzes uzlabošanas 5 dienu programma krievu valodā. Tuvākais kurss - Rīgā, no 26.-31. janvārim, no pulksten 9.00.-12.00. Vairāk informācijas: www.norbekov.lv

 

Rīgā, Stabu ielā 51/2, jogas centrā “Daya joga” (pie ieejas pagalmā redzams logo “Daya joga”, dodieties pagalmā un redzēsiet tirkīzzaļu māju – tā būs īstā).

Cena: līdz 12. janvārim 170 eiro, pēc tam - 199 eiro.

 

Rīgā, Stabu ielā 51/2, jogas centrā “Daya joga” (pie ieejas pagalmā redzams logo “Daya joga”, dodieties pagalmā un redzēsiet tirkīzzaļu māju – tā būs īstā).

 

Vai iespējams uzlabot redzi bez zālēm un operācijām? Kā? Rīgā notiks raktiskie kursi pēc Norbekova metodes, ko vadīs sertificēta Norbekova programmu pasniedzēja, psiholoģe Svetlana Sapožņikova.

 

Redzi iespējams uzlabot jebkurā vecumā.

Mūsos iedzīta pārliecība, ka cilvēks ir vājš, ka mēs neko nespējam. Ka mums vajadzīga palīdzība no ārpuses: medikamenti, operācijas, konsultācijas.

Taču cilvēka ķermenim ir brīnišķīgas slēptās rezerves, kuras izmantojot, var atjaunot orgānu darbību. Pamodiniet savu snaudošo spēku un sajūtiet sevi veselus un pilnus spēka!

Kursa “Redzes atjaunošana” dalībnieki uzrāda būtiskus redzes uzlabojumus.

1 dioptrija tiek noņemta 4-6 dienu laikā.

Redze uzlabojas!

89% kursu apmeklētāju noņem brilles uz visiem laikiem.

LASĪT TĀLĀK

 

Kursos jūs iemācīsieties:

*Cīnīties ar redzes pasliktināšanos, kas norisinās novecojot.

*Veikt acu vingrinājumus.

*Atrast un novērst redzes pasliktināšanās iemeslus.

* Ar senām tehnikām atjaunot redzi.

* Apgūsiet zināšanas par veselīgu uzturu un visa ķermeņa atjaunošanas metodes.

 

Pirmos rezultātus var iegūt pirmās nodarbības laikā!

Kurss palīdzēs pat tad, kad ir neārstējamas slimības, tādas kā:

*Redzes nerva atrofija

*Tīklenes atslāņošanās

*Tuvredzība

* Tālredzība

* Katarakta

*Glaukoma

*Astigmatisms

*Citas acu saslimšanas

 

 Pieteikšānās un rēķina saņemšana, jautājumi: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , tel. 29428893

 

Tāpat Rīgā notiks 5 dienu kursi "Organisma atjaunošana" pie Svetlanas Sapožņikovas

Īsi par programmas izveidotāju Norbekovu:

Programmu izveidojis Mirzakarīms Norbekovs, apvienojot Austrumu un Rietumu zināšanas, kuras, pirmkārt, pārbaudījis uz sevis un tikai pēc tam uz neskaitāmiem programmas sekotājiem. Norbekovs ir uzbeku tautības veselības atjaunošanas skolotājs, akadēmiķis, psiholoģijas doktors, medicīnas filozofijas doktors. Viņš smagi cieta armijā, kad ar viņu izrēķinājās kāda kompānija – pirmajā dienā viņš divus vīrus pievarēja, taču nākamajā dienā atnāca pieci… Sekas bija traģiskas – cieta sirds un elpošanas ceļi, bet jo īpaši cieta nieres, padarot jauno vīrieti par invalīdu. Medicīna nevarēja viņam palīdzēt. Nolemtība un dažkārt pat domas par pašnāvību pārņēma jauno cilvēku. Tikai neliela cerība uz dzīvi slimībai nolemto lika Mirzakarīmam ticēt un meklēt ceļu uz izveseļošanos. Viņš nonāca līdz sūfiju skolām un sava skolotāja. Vairāk par Mirzakarīmu Norbekovu lasi šeit.

 

Īsi par kursu pasniedzēju Rīgā - Svetlanu Sapožņikovu:

Latvijā kursus pasniegs sertificēta Norbekova programmu pasniedzēja no Norbekova centra Maskavā, diplomēta psiholoģe (otrā izglītība – programmētāja) – Svetlana Sapožņikova. Viņas personīgā pieredze, pateicoties programmai – viņa tikusi vaļā no tuvredzības ar -6 dioptrijām un šobrīd redz labi bez brillēm vai lēcām. Tāpat tika galā ar pēcoperācijas sekām (operācijas pēc tīklenes atslāņošanās). Turklāt, pašas vārdiem, dzīve pilnīgi pārveidojās – radās liela dzīvotgriba, idejas, dzīvīgums. Vairāk par pasniedzēju var uzzināt intervijā šeit.

 

Seko mums Facebook: www.facebook.com/NorbekovRiga